35

Hiep hiep hoerij…
… voor zus en mij! 🙂

35. Nu voel ik me pas echt oud!

9 Reacties op “35”

 1. Liesan schreef:

  Hoera! gefeliciteerd

 2. BB schreef:

  GEFELICITEERD!!

  En welkom in de club van de 35=jarigen!

 3. Joyce schreef:

  Je zult het niet geloven, maar je zat gisteren in mijn hoofd, ik herinnerde me dat je jarig was! Helaas was ik niet thuis, maar bij deze feliciteer ik jou en J. alsnog met jullie 35e verjaardag!

 4. Smile schreef:

  Van harte! Hopelijk hebben jullie een hele fijne dag gehad! En 35 is helemaal niet oud hoor! Bij mij begint het al met een 4. Vieren jullie nog wat samen of doe je dat al jaren niet meer?

 5. Meike schreef:

  Dank allemaal! 🙂
  @ Smile: echt vieren doen we het meestal niet, maar we proberen elkaar wel op de dag zelf te zien, hoewel dat niet altijd lukt. En als het even kan, gaan we samen uit eten, zonder mannen en klein grut! Moeten we voor dit jaar nog regelen…

 6. Nicole schreef:

  Gefeliciteerd nog!

 7. Smile schreef:

  @Meike: leuk! Lijkt me toch heel bijzonder om deel te zijn van een tweeling.

 8. Sheila schreef:

  Van harte (al kom ik hier voor het eest). Mooie leeftijd, zou ik echter denken. Met alle nare berichten van te vroeg overleden mensen, zou iedereen het gewoon meer moeten waarderen dat je weer een jaartje ouder bent geworden. Ik hoop zelf nog waanzinnig veel verjaardagen te mogen vieren 🙂

 9. Rietje schreef:

  Oh, helemaal gemist! Mag ik jou en je zus alsnog van harte feliciteren?
  Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad.
  Groetjes Rietje