hieperdepiep... hoera!

Nynepluis! Hieperdepiep! Hoeraaaaa! Twee jaar alweer…

Heel lang geleden dat ik hier was, o.a. door steeds terugkerende technische problemen met dit weblog… Excuses daarvoor!!

En wat is er veel gebeurd!  Op 6 december besloot je ONS een Sinterklaascadeautje te geven en stak je zomaar de kamer over. Eindelijk! Nyn loopt!! Tegenwoordig ren je door huis. Overal waar Oot gaat, ga jij ook. 🙂 Sowieso zijn jullie twee handen op een buik, wat een lol samen! En zeker nu je steeds meer begint te kletsen; alles wat Oot zegt, zeg jij ook! Van ‘Nee, dat is niet van jou’ tot ‘Oleeee oleee oleee oleee’… Geweldig om te zien. 🙂

Het valt ons steeds weer op hoeveel handiger jij bent dan je broertje op die leeftijd. Eten? Dat doet Nyn gewoon zelf. Met een lepel. Soep? Geen probleem. Drinken? Dat doen we gewoon keurig netjes uit een beker, al maanden! Puzzeltjes? Kom maar op! Klimmen? Graag! En als het een beetje meezit, dan hebben we je deze zomer ook al zindelijk. Dat zou toch wat zijn!

Hoewel – deze zomer gaan we verhuizen naar Spaarndam, dus of het dan gaat lukken, na zo’n grote verandering… Ach, we zien het wel. Het gaat in ieder geval uitstekend met je, dat moge duidelijk zijn!! 🙂