Archief voor de categorie 'Dertiende maand'

13 maart 2008

tandjes

Lieve Nynke,

Nou ja zeg, je hebt wel je best gedaan de laatste tijd – ineens zaten daar wel acht tanden! Vier boven en vier beneden, dus we zijn al op de helft!
Ook heb je klappen in je handjes geleerd, zo leuk, inclusief de handen op het bolletje, met een héle grote grijns! En kiekeboe, ook favoriet, vooral als je het zelf doet met wat er dan ook voorhanden is. Vrolijke muis! Slapen gaat ook steeds beter, je slaapt op het moment meer nachten door dan niet. Wel zo fijn voor ons. 🙂 En dan af een toe een nachtje niet, ach, dat is goed voor de borstvoeding, zullen we maar zeggen. 😉 Ik ben net voor het eerst (na ruim twee jaar!) weer ongesteld geworden, dus af en toe flink drinken is wel goed tegen de menstruatiedip. 😉 Dat wilde je altijd al weten, toch? Haha.

kus!
Mama Meike

29 februari 2008

krijs

Als zo’n kind nou toch eens zelf zou kunnen zeggen wat er aan de hand was, dát zou zo fijn zijn. In plaats van de halve nacht te krijsen, krijsen en krijsen, alsof ze met haar kleine teen tussen de bankschroef zat.

Vanochtend, na een tochtje langs bakker en supermarkt, zag ik ineens het licht. Of eigenlijk: het licht scheen erop, toen mevrouw erg hard moest lachen om een grapje van broer Olivier. Daar zat hij: tand nummer vijf, naast die twee kleintjes onderaan in het midden.

Had dan dan toch gezegd… Olivier, ook wakker geworden van alle drama, vroeg zich tenminste nog af waar die schildpadden toch vandaan kwamen, en wat papa er dan mee ging doen? Zucht.