Archief voor de categorie 'Tiende maand'

19 december 2007

vooruit?

Nynke in de buggyLieve Nynke,

Na een zeer koortsig weekend in Maastricht eind november… Twéé tanden! Het ziet er zo schattig uit, zo’n klein wit flitsje daar onderin je mond als je lacht.

We zijn een beetje met je aan het worstelen de laatste tijd. Onze Nyn is duidelijk de wereld om zich heen aan het verkennen, en dat uit zich in enge dromen en verlatingsangst. Geen goede combinatie in het holst van de nacht… Ik probeer de borstvoeding nog vol te houden, maar het begint echt ten einde te lopen heb ik het idee. Ik merk dat het me ook een beetje gaat tegenstaan, het altijd maar beschikbaar moeten zijn. Als het goed gaat is het heerlijk, maar tijdens zo’n onrustige avond/nacht, met een zeer beweeglijk, bijtend kind… Nee, op die momenten wil ik het bijltje erbij neergooien. Lastig, want flessen met poeder, daar doe je nog steeds niet echt aan.

Alle andere voedsel daarentegen gaat prima! Fruithap, boterham, avondeten – smullen! En o wee als we een potje voor je neus zetten ’s avonds. Dat blieft mevrouw niet; stukjes en brokjes, dát wil je, en dan lekker zelf naar binnen frummelen. Ik vind het best, hoor. Lekker pompoen met rijst, courgette met aardappel, pasta met wortel.

Het kruipen heb je nog steeds niet onder de knie (what’s in a name), maar rollen kun je als de beste. Ook heb je een soort rupsbeweging ontdekt, op je rug, benen onder je enNynke op de fiets hup hup hup. Haha, we liggen in een deuk als we het zien. Gisteren kroop je overigens wél achteruit; dat is een beginnetje toch? Zet hem op Nyn!

Afgelopen weekend heb je voor het eerst bij me op de fiets gezeten. Koud dat het was!! Maar jij had de grootste lol, helemaal toen papa met Olivier achterop voor ons fietste. Ol gekke bekken trekkend achterom kijken en jij lachen! Je schudde zo hard dat je bijna uit het fietsstoeltje lazerde! Bij wijze van spreken dan. 😉 Haha, we waren een kleine kirrende karavaan met zijn allen!

28 november 2007

tand!

Nog eens hoera! Nyn heeft een tand! Hij zit er nu echt duidelijk voelbaar, daar beneden op het standaard plekje. Dat wordt poetsen… 😉

27 november 2007

9 maanden

Hoera! Negen maanden Nyn! Nu zou ik officieel ontzwangerd moeten zijn. 😉 Om dat te vieren heb ik lekker wat filmpjes op You Tube gezet. Hier alvast eentje:

De rest kun je bij You Tube vinden, zie link hierboven.