Archief voor de categorie 'Zesde maand'

15 augustus 2007

nepmama

Joehooeee! Lang leve de nepmama! Ofwel: de Tommee Tippee fles. Ein-de-lijk drinkt onze Nyn rustig uit een flesje. Nouja, laten we niet te vroeg juichen: gisteren dronk Nyn rustig uit een flesje. Ik was het zo zat, dat gedoe met niet of nauwelijks drinken op het KDV, dat ik dan toch maar een laatste poging heb gewaagd, n.a.v. alle positieve berichten op het borstvoedingsforum. En zie daar: ze drinkt! Het kan aan mij liggen, maar ze sliep ook meteen een stuk beter, zowel bij het KDV als afgelopen nacht hier thuis. Lekker he, zo’n gevuld buikje! Klein krentje.

Klein krentje heeft trouwens de slappe lach ontdekt. Krijgt ze bij voorkeur wanneer haar broertje haar aan het schrikken maakt. Kikkerdekikkerdekikker. Als ze hem alleen al zíet is het al ehheh ehheh. 🙂 Iets lievers is er toch niet? :mrgreen:

Ik heb er ergens een filmpje van, zal eens even gaan zoeken. Edit Рok̩, gevonden! Tis hier geen slappe lach, maar meer een giebel: Nynke giebelt

(Niet letten op het vermoeide, wat wazig in de camera kijkende hoofd van mams… 😉 )

31 juli 2007

moeilijk

Lieve Nynke,

Pfoei, het is even wat moeilijker. Ik vind het helemaal niet goed met je gaan op het kinderdagverblijf. Je drinkt er nauwelijks, hooguit 200, 225 cc over de hele dag, je slaapt nauwelijks, en als ik je op ga halen lig je meestal maar wat zielig te piepen in de box.

Gevolg van dit alles is dat je ’s avonds totaal overstuur bent, eigenlijk helpt alleen veel knuffelen en elk uur laten drinken. Ja logisch, je hebt heel wat in te halen!

Het sterkt mij wel in mijn overtuiging dat kinderen onder de 1 jaar eigenlijk niks te zoeken hebben op een kinderdagverblijf. Het doet pijn in mijn hart. Ik had al zo’n moeite met weer aan het werk gaan, en dit maakt het er echt niet gemakkelijker op.

Verder ben je een vrolijk meisje hoor! Een bolletje met dikke beentjes dat toch nog steeds érg op haar mama lijkt. :)  Maar dat kinderdagverblijf, ik weet het niet.