Mima!

Posted on januari 31st, 2010 in etsy,knitting,waldorf dolls by Meike

At long last! I’ve finished a doll! Goodness gracious, I don’t even want to think about how long it took. It’s too embarrassing! Without further ado, may I present you…

Mima!

Held here by my son, who only agreed to do it after I bribed him. Ungrateful little creature. 😉

Anyhow! Handmade by me from top to toe, and now available in my Etsy store. More pictures can be found on Flickr!

10 Responses to 'Mima!'

Subscribe to comments with RSS


 1. on januari 31st, 2010 at 5:52 pm

  So we finally got to see her after we discussed her styling that much, poor girl! The cardigan is very cute (and so is the rest of the Mima 😉

  Have a crafty evening, Meike!

 2. gardenmama said,

  on februari 1st, 2010 at 11:24 pm

  I love love her cardigan her clothing matches so lovely, Such sweetness Meike : )

 3. Meike said,

  on februari 2nd, 2010 at 9:11 am

  Awww, thanks Nicole! I am currently working on Gwendolina’s booties. 🙂

 4. Grietje said,

  on februari 27th, 2010 at 10:59 pm

  Hay Meike,

  Ik kijk met veel plezier op je blog, de poppen zijn super schattig. Een aantal dagen terug vond ik een Waldorf Dolls groep op Ravelry en in het draadje waar iedereen laat zien waar ze mee bezig zijn..herkende ik gelijk jouw poppen.

  Ik heb een award voor jou, geen idee of je daar ook aan doet. Zo ja, het staat op mijn blog.

  Groetjes,
  Grietje

 5. Meike said,

  on februari 28th, 2010 at 10:23 am

  Ha Grietje!

  Dank je! Ja, de Waldorf Dolls groep op Ravelry heb ik opgericht. 🙂

  Een award! Nee, awards doe ik niet echt aan, maar toch bedankt!!

 6. Mildawg said,

  on maart 1st, 2010 at 2:06 am

  That is exquisite! You did a really great job!


 7. on maart 19th, 2010 at 4:47 pm

  She is lovely. The clothes are so sweet!
  These dolls take forever to make, but they are worth it.

 8. Dees said,

  on maart 24th, 2010 at 4:26 pm

  Hoi!!!even voorstellen,ik ben Dees en ik ben net door het blog van Juliane op jouw leuke blog beland:)Fijn dat ik niet de enige ben die van zowel antroposofische poppen als van bjd’s ed houd!Ik ga ook de cursus volgen bij Juliane op 1 en 2 mei!!Ik heb er zoooooo’n zin in!Mooi is je pop!!echt super schattig!groetjes Dees

 9. Meike said,

  on maart 25th, 2010 at 8:30 pm

  Hoi Dees!! Ik had je naam al een paar keer voorbij zien komen bij Flickr. 🙂 Hè, wat jammer, ik zit bij de andere groep ingedeeld nu, op 24-25 april. Anders hadden we het ook nog lekker over bjds kunnen hebben! Die combinatie komt inderdaad niet zo vaak voor… Nou ja, misschien dat ik nog naar 1-2 mei groep schuif, dus wie weet!


 10. on april 3rd, 2010 at 8:51 pm

  Oh my she is lovely!!!! This is my first visit to your site, happy to find you!